- Startsidan/
- Varumärken/
- Miyabi/
- Artisan 6000 mct kockkniv gyutoh rostfritt stål 20 cm
Denna japanska kockkniv, eller gyutoh, från Miyabis 6000MCT-serie har ett knivblad på 20 centimeter och passar till att skära fisk...
Läs mer
Färg: Rostfritt Stål
Storlek: Välj en storlek
Hitta i varuhus
Säljs av: NK KÖK & DESIGN
Produktdetaljer
Leveransinformation
Hitta i varuhus
Denna japanska kockkniv, eller gyutoh, från Miyabis 6000MCT-serie har ett knivblad på 20 centimeter och passar till att skära fisk och kött. Den vassa spetsen och det robusta bladet gör det möjligt att få till riktigt rena snitt, och handtagets platta finish ger dig ett bra grepp som förhindrar glid. Miyabi har i denna serie utformat knivarna att efterlikna traditionella japanska knivar, vilket betyder att denna gyutoh kombinerar högkvalitativa skäregenskaper med förstklassig komfort.
Knivbladet har en vacker yta som är hamrad med drag av den klassiska Tschumine-designen och handtaget är gjort av tåligt mörkt pakkaträ vars gåshalsform gör att kniven är väldigt enkel att hantera. Denna gyutoh från Miyabis 6000MCT-serie garanterar snabbt, rent och exakt skärande, och med dess höga kvalitet och japanska design är vi säkra på att du kommer att använda den ofta.
Miyabi, med sina ledord ”Skönheten i Skärpan”, återspeglar värderingar som speciellt är högt värderade i japansk kultur. Varumärket är synonymt med renhet, grace och elegans, och Miyabis knivar kombinerar på så sätt både skönhet och exceptionell skärpa. Knivarna är traditionsenligt framtagna på de sätten som de gamla mästarna smidde samurajsvärd på, och är designade av japanska experter och tillverkade i Zwillings egna fabriker i Japan.
- Robust japansk kockkniv
- Bladet mäter 20 centimeter
- Tillverkad i Japan av Zwilling
- Diskas endast för hand