BOBERGS MATSAL
Nu öppnar Bobergs Matsal i ny regi.
Bobergs Matsal invigdes år 1915 på NK i Stockholm och är uppkallat efter arkitekten Ferdinand Boberg som ritat byggnaden. Matsalen är känd som Ferdinand Bobergs sista verk och är i dag en elegant lunchrestaurang i en klassisk miljö. Driften har skiftat genom åren och nu är det dags för Tommy Myllymäki och Pi Le, som även driver 2-stjärniga restaurang AIRA, att kliva in och sätta sin prägel på verksamheten.
Nya Bobergs Matsal erbjuder en exklusiv fine dining-upplevelse med fokus på fransk-svensk matlagning. Restaurangen följer en traditionell stil med säsongsbetonade á la carte-rätter.
TVÅ MATKONCEPT SIGNERADE MYLLYMÄKI OCH PI LE
När prisade Tommy Myllymäki och Pi Le äntrar NK-scenen blir resultatet inget annat än storslaget! Välkommen till två matkoncept där stjärnkockarna har satt sin prägel: från anrika Bobergs Matsal till traditionella Nordiska Kantinen. Vi har träffat Tommy Myllymäki för att ta reda på mer om koncepten.